Articole

Dispozitive SMART

Astăzi, tot mai mult, lucrurile care ne înconjoară, au în componența lor sisteme menite să ne facă viața mai ușoară: idiologia SMART încorporată. Ce înseamnă asta? le putem controla foarte ușor de pe telefon (necesar, telefonul trebuie să fie SMART). De la becul din cameră la cafetiera din bucătărie și toate acestea printr-o simplă apăsareContinuă lectura „Dispozitive SMART”

Dosar racordare rețea electrică

Vă stăm la dispoziție în situația nevoii de întocmire dosar racordare rețea publică de alimentare cu energie electrică. Poate fi o adevărată provocare acest lucru, suntem aici să vă ajutăm.

Buletin de verificare instalație de protecție

Buletinul de verificare a instalației de protecție, pe scurt buletin PRAM a fost reglementat de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare a Energiei) Ord. 24/20 iulie 2007, articolul 1, specifică faptul că regulamentul pentru atestarea operatorilor economici care verifica instalații electrice precum și pentru cei care proiectează și execută instalații din sistemul electroenergetic, este aprobat siContinuă lectura „Buletin de verificare instalație de protecție”

Înlocuire tablou electric rezidențial/industrial

Protecția primordiala în exploatarea instalației electrice o reprezintă tabloul electric. El vine echipat cu elemente de protecție (disjunctoare, magnetotermice, etc) în funcție de instalația de protejat. B.C.C. ELECTRIC proiectează/execută tablouri industriale/rezidențiale cu o garanție a lucrării de cel puțin 10 ani (evident, cu respectarea instrucțiunilor de exploatare).

Tablouri de automatizări

De la un simplu bec făcut să ruleze în mod automat (aprins/stins) în funcție de necesitate (aprins pe timp de noapte, stins pe timp de zi) până la automatizari complexe (ventilatoare pornite/oprite în funcție de temperatură unei hale), compania B.C.C. Electric poate oferi consultanță și suport în creearea de soluții pt nevoia oricarei automatizări. PompeContinuă lectura „Tablouri de automatizări”


Abonare

Fii mereu la curent dacă avem noutăți

%d blogeri au apreciat: