Dosar de interioare

Test instalatie electrica de protecție

Bine ați venit pe pagina unde vorbim despre Dosarul de interioare.

Acest document se impune după ce locuința a fost construită (e singura situație unde se solicită acest document). Pe perioada realizării construcției, furnizorul v-a livrat energie electrică la un tarif destul de mare (tarif D in 3 cadrane – putere activă, putere reactivă și reactiv capacitivă). Acest dosar are ca scop mutarea de la un preț de organizare de șantier la un tarif CA (casnic) mult mai mic (se va factura doar energia activa EA).

Dosarul de interioare se va depune de către firma care a executat întreaga lucrare sau firma care a executat instalația electrică și va include planul locuinței, schema electrică, date despre execuția lucrării, coeficientul de simultaneitate și verificarea prizei de pământ care să respecte forma și valoarea definită de normativul i7 în vigoare.

Clientul final, persoană fizică nu poate întocmi și trimite acest dosar deoarece nu va fi luat în considerare. E nevoie de firma care a executat lucrarea de instalație electrică.

Având în vedere complexitatea întocmirii acestui dosar, firma B.C.C. Electric vă stă la dispoziție pentru consultanță în alcătuirea corectă a dosarului evitând erori ce pot duce la respingerea acestuia.

Deoarece domeniul electric e foarte complex și divers, nu încercați nimic acasă fără un specialist autorizat pe domeniu. Experimentele, total nedorite, sunt adesea periculoase și se pot solda cu situații dramatice, chiar pierderea vieții. Apelați numai la firme autorizate.

Publicitate

Publicat de bcc-electric-automatizari

Firma autorizata ANRE de Proiectare/verificare/executie instalatii electrice de joasa tensiune, Decizie 16273/08.2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: