Siguranta in exploatarea instalatiei electrice de acasa

Buna ziua! As vrea sa vorbim depre exploatarea in siguranta a instalatiei electrice rezidentiala.

Siguranta reprezinta cea mai importanta „foaie” a vietii legat de gitantul ajutor oferit de inventia numita „energie electrica”.

Trebuie sa acordam o atentie sporita atunci cand vorbim de siguranta familiei si a celor dragi cand vorbim de exploatarea instalatiei electrice rezidentiale ne dorim sa fim mereu in siguranta si lipsiti de orice pericole.

Trebuie sa ne asiguram ca avem acces la o persoana din domeniul electric care sa ne asigure O VERIFICARE PERIODICA A INSTALATIEI ELECTRICE. Este esențial să efectuați verificări periodice ale instalației electrice rezidențiale pentru a detecta eventuale probleme sau deteriorări

FOLOSIREA MEREU A ECHIPAMENTELOR OMOLOGATE/CONFORME cu cerintele ANRE in vigoare.

PROTECTIA IMPOTRIVA SCURCIRCUITELOR/SUPRACURENTILOR pentru a avita astfel de lucruri, in primul rand trebuie sa nu incarcam niciun circuit cu o sarcina mai mare decat a fost el dimensionat: un exemplu simplu: daca vrem sa alimentam un boiler electric de 2 kWh nu vom mai alimenta nimic pe acel circuit, daca alegem sa folosim un prelungitor, niciodata sa nu alimentam prin el circuite consumatoare, exemplu: microunde, toaster de paine, aspirator.

Orice modificare survenita in instalatie sa se faca intotdeauna de o persoana calificata si experta in domeniu.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-3858355825148507"
     crossorigin="anonymous"></script>

Siguranta fiecaruia dintre noi este importanta, nu va expuneti pericolului incercand interventii neautorizate in instalatia proprie.

Oricat de simplu ar parea, niciodata sa nu interveniti in instalatia electrica, lucrurile pot degenera foarte rapid si consecintele pot fi extrem de grave.

APELATI INTOTDEAUNA LA PERSONALUL ACREDITAT/AUTRIZAT.

contor electric, bcc electric, dosar interioare

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la Servicii electrice

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura